MÅNDAG
 1.Kalvfärslimpa med trattkantarellsås, pressgurka och varma grönsaker.

2.Malaysisk kycklinggryta med paprika ris och Raita.

 
TISDAG

 1.Panerad rödspätta med skagenröra och varma grönsaker. 

2.Tomat och mozzarella gratinerad kotlett med rödvinsås och klyftpotatis.

3.Stekt fläsk med bruna bönor eller löksås

ONSDAG

 1.Nattbakad karré från Norrland med äppelgräddsås, gelé och varma grönsaker.

2. Lasagne med färsk parmesan.

TORSDAG

 1.Grillad lax med citronhollandaise och rotsaker.

2.Färskost fylld fläskfilé med pepparsås och rostad potatis.

3.Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde

FREDAG

 1.Kalvschnitzel med rödvin/chili smör och råstekt potatis.

2.Buljong kokt oxbringa med rotsaker, pepparrotssås och potatis.